X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه پاستیل ژله ای

چهارشنبه 19 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:52 ق.ظ

طرز تهیه پاستیل ژله ای






مواد لازم :
پکتین ۱۰ گرم
پودر تارتار ۱۰ گرم
گلوکز مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۴۵۰ گرم
آب ۵۰۰ میلی لیتر
شکر اضافی ۱۲ گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

 طرز تهیه:

ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.
سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم.
۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
تو ماه دات کام