X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز

چهارشنبه 19 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:38 ق.ظ

طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز






مواد لازم:
بستنی شکلاتی نیم‌ لیتر
بستنی وانیلی نیم لیتر
موز یک عدد
شکلات خرد شده یک گرم
بیسکویت مادر یک بسته

طرز تهیه:

یک ظرف مستطیلی پیرکس مانند که بتوان آن را در فریزر قرار داد، آماده کنید. یک لایه یک سانتی‌متری بستنی وانیلی در انتهای ظرف قرار دهید و صاف کنید. موز را در قطعات کوچک‌ خرد و در روی بستنی وانیلی پخش کنید. یک لایه بستنی شکلاتی به آن اضافه و روی بستنی شکلاتی، قطعات خرد شده بیسکویت مادر را بپاشید. روی تکه‌های بیسکویت یک لایه بستنی وانیلی و شکلاتی را که در ظرف دیگری اندکی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. تکه‌های شکلات را روی آن بپاشید. بستنی را تا زمان سرو در داخل فریزر قرار دهید. برای سرو بستنی مخصوص سرآشپز هم می‌توانید از همین ظرف استفاده کنید و هم می‌توانید بستنی آماده شده را در قطعات مکعب مستطیل ببرید و روی یکدیگر بچینید.
روزنامه کارگزاران