X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی لطیفه

دوشنبه 3 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:32 ق.ظ

طرز تهیه شیرینی لطیفه





مواد لازم
آرد 70 گرم
آرد ذرت 25 گرم
بکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 85 گرم

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده، زرده را با نیمی از پودر قند و وانیل و به وسیله هم زن برقی بزنید تا کم رنگ و سبک شود سفیده ها را جداگانه با نیم دیگر پودر قند بزنید تا کاملا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم به آرامی مخلوط کنید .آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کرده در قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ روغنی و با فاصله از مایه بریزید . سینی دیگری را با پودر قند پر کرده و پرس کنید خمیر لطیفه را روی پودر قند برگردانده و مجددا روی سینی دیگری گذاشته و در فر گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید سپس با خامه فرم گرفته بین هر دو شیرینی را بپوشانید و با خلال پسته تزیین نمایید .