کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک گلابی

طرز تهیه کیک گلابی






مواد اولیه :
گلابی پنج عدد
تخم‌مرغ سه عدد
کره 100 گرم
شکر 1/4 پیمانه
بادام آسیاب شده یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) یک پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابی‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد