X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک مکزیکی

یکشنبه 2 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:41 ب.ظ
طرز تهیه کیک مکزیکی






مواد اولیه :
تخم‌مرغ شش عدد
آرد 130 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
شکر 150 گرم
خامه قنادی 500 گرم
آب جوش 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری

مواد لازم کرم رویال:
سفیده تخم‌مرغ یک عدد
پودر قند 75 گرم


مواد لازم کرم گاناژ:
سفیده تخم‌مرغ یک عدد
پودر قند 75 گرم

شکلات تخته‌ای سیاه 350 گرم
خامه صبحانه 300 گرم


طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده، زرده‌ها را با شکر و وانیل کمی زده سپس آب جوش را اضافه می‌کنیم و با دور متوسط همزن می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را در ظرفی جداگانه می‌زنیم تا سفید و سبک شود و به مواد قبلی می‌افزاییم و به صورت دورانی مخلوط می‌‌کنیم. مواد را در قالب 23 سانتی‌متری که کف آن را کاغذ انداخته‌ایم ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه می‌گذاریم تا پخته شود. سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود. کیک را از وسط برش زده خامه قنادی را وسط آن می‌مالیم و اطراف و روی کیک را هم یک لایه خامه می‌کشیم. بعد روی آن را با کرم گاناژ پوشانده و سپس با کرم رویال تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کرم رویال:
سفیده را با همزن زده کمی که خودش را گرفت پودر قند را کم‌کم افزوده و می‌زنیم تا خودش را کاملا بگیرد.

طرز تهیه کرم گاناژ:
شکلات تخته‌ای و خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت مستقیم می‌گذاریم تا به صورت یکدست آب شوند.