X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک لیموترش

چهارشنبه 29 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 02:46 ب.ظ

طرز تهیه کیک لیموترش





مواد لازم برای 8 تا 10 نفر:

کره ی نرم 150 گرم
شکر 250 گرم
وانیل کمی
تخم مرغ 3 عدد
شیر یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر 2 و یک دوم قاشق مربا خوری
آب لیموترش یک چهارم پیمانه



طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را خوب بزنید. وانیل و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس شیر را بیافزایید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. آرد را نیز به همراه آبلیمو به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید. مایه را در یک قالب 23 سانتی متری که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد در طبقه وسط به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و در روی پنجره توری خنک کنید.

نکته:
این دستور 425 گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین، 170 گرم چربی و 3450 کیلو کالری انرژی دارد.

منبع: مجله هنر آشپزی