X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه زولبیا و بامیه

چهارشنبه 29 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 04:14 ب.ظ

طرز تهیه زولبیا و بامیه





مواد لازم: (زولبیا برای 10 نفر)


ماست  1 کیلو
کف دریا 1 قاشق چایخوری
قند نیم کیلو
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
نشاسته 300 گرم
روغن نیم کیلو
گلاب  1 استکان
عسل  40 گرم
طرز تهیه

ماست را در کیسه ی سفید تمیزی ریخته، آبش را بگیرید، نشاسته گندم را در آب خیس کرده صافش بنمائید ماست را با نشاسته مخلوط کرده چهار قاشق روغن آب شده و نیمگرم کف دریا بآن مخلوط کرده همش بزنید تا به صورت خمیری شل درآید و از قیف رد شود، سپس آن را مدت نیم ساعت کنار بگذارید. همینکه مایه پس از نیم ساعت برای پختن آماده شد روغن را در تاوه داغ کرده مایه فوق الذکر را از قیف گذرانده آن را بصورت زولبیا در آورده سرخش نمائید و با کفگیر در سینی قند و عسل و گلاب که قبلا تهیه کرده اید بریزید.


بامیه

آب 1 لیوان
روغن 5 قاشق سوپخوری
آرد 125 گرم
شکر 250 گرم
آبلیمو قدری
تخم مرغ  3 عدد

طرز تهیه
آب و روغن را در ظرفی ریخته روی آتش بگذارید تا بجوش آید، آنگاه آرد در آن ریخته و هم بزنید و سفت که شد از روی آتش بردارید، آن گاه تخم مرغها را در تابه شکسته و باز آن را هم بزنید تا نرم شود.
در ماهی تاوه روغت ریخته وقتی که داغ شد، مایه را از داخل ماسوره بریزید و آن را در روغن بریزید وقتی که بامیه ها پخته شد آن را با کفگیر بیرون آرید و در صافی بریزید تا روغنش خارج شود، سپس بامیه ها را در شربت ریخته سر سفره بیاورید.

 

طرز تهیه شربت بامیه و زولبیا :

آب و شکر و گلاب را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوش آید، آن گاه کرم دوتارت در آن بریزید یکی دو جوش که زد از روی آتش بردارید.