X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

نکات لازم برای تهیه بستنی

سه‌شنبه 28 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 06:15 ب.ظ

نکات لازم برای تهیه بستنی





برای تهیه بستنی در یخچال باید بستنی را بعد از آن که کمی بسته شد بهم بزنیم و دوباره در یخچال قرار بدهیم و این عمل را دو سه بار تکرار کنیم تا از یخ زدن و سفت شدن بستنی جلوگیری شود. با انواع آب میوه صاف شده مثل آب انگور، توت فرنگی، آلبالو، آب پرتقال، آب آناناس و غیره می توانیم بستنی درست کنیم. چون میوه ها از نظر ترشی و شیرینی تفاوت دارند برای دو لیوان آب میوه شیرین دو قاشق سوپخوری شکر و برای دو لیوان آب میوه ترش از 4 تا 5 قاشق سوپخوری شکر را در آب میوه می ریزیم و آب میوه را روی حرارت کمی گرم می کنیم تا شکر آن حل شود بعد آن را صاف می نماییم و در ظرف ریخته و در قسمت جایخی یخچال قرار می دهیم باید توجه داشته باشیم شکر بستنی ها را از مقدار تعیین شده نباید زیادتر کرد چون هر قدر شکر بستنی زیادتر شود دیرتر می بندد تا حدی که اگر زیاد شیرین شود اصلا بسته نمی شود.