X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته

دوشنبه 27 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 10:53 ق.ظ

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته



طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته
قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید. چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.


مواد لازم :

چیپس شکلاتی نیمه شیرین

یک پیمانه

وانیل

کمی

مغز پسته بدون نمک

سه چهارم پیمانه

آرد یک و نیم پیمانه
کره نرم ۶ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
شکر یک پیمانه
جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد درشت
زرده تخم مرغ ۲ عدد درشت
آب لیموی تازه ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
1- فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2- قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید.
3- چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.
4- کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود.
5- در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید.
6- در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
7- جداگانه، شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
8- در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید.
9- همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید.

کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

ارزش غذایی 123 گرم ( یک پیمانه ) پسته :

کالری : 702
پروتئین : 26 گرم
کربوهیدرات : 34 گرم
فیبر : 12.7 گرم
چربی : 57 گرم

آهن : 5.2 میلی گرم

منبع : khorasannews