کاکا نوعی کلوچه مخصوص استان گیلان است.
مواد لازم :
آرد گندم |
150 گرم (یک پیمانه) |
کدو حلوایی پخته و له شده |
یک پیمانه |
تخممرغ |
یک عدد |
شکر |
نصف پیمانه |
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
گلاب یا شیر |
نصف پیمانه |
گردو خرد شده |
در صورت تمایل نصف پیمانه |
دارچین، هل و روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط کرده و میگذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شکل دلخواه (یا دایرههای کوچک) درآورده، در روغن سرخ میکنیم. در هنگام مصرف، میتوانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.
منبع : groohashpazi