مواد لازم:
روغن شیرینی پزی | دو سوم پیمانه |
کره | دو سوم پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۲ قاشق چای خوری |
آرد | سه و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روش تهیه شیرینی شکری :
1- دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
2- کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
3- ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
4- از خمیر مهیا شده، توپهای کوچک هم اندازه درست کنید. توپها را در مقداری
شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
5- شیرینیها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین
آنها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.
منبع : iranvij.ir