مواد لازم :
بیسکویت شکلاتی | 15 عدد |
سفید تخم مرغ | 3 عدد |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته | 2 لیوان |
میوه فصل | جهت تزئین |
طرز تهیه :
1- سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا" هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم تا کاملا" صدفی شود. بیسکویتها را کاملا" پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا" یکدست شود.
2- قالبی به قطر 24 سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 25 الی 30 دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا" خنک شود.
3- خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.
منبع:بیتوته