X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه

سه‌شنبه 21 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 08:04 ب.ظ

طرز تهیه تارت بیسکویت و خامه 

 

تارت بیسکویت و خامه

 

مواد لازم :

 

بیسکویت شکلاتی 15 عدد
سفید تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 2 لیوان
میوه فصل جهت تزئین

 


طرز تهیه :

1- سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا" هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم تا کاملا" صدفی شود. بیسکویتها را کاملا" پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا" یکدست شود.

2- قالبی به قطر 24 سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 25 الی 30 دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا" خنک شود.

3- خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.

منبع:بیتوته