X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک کنجدی

شنبه 18 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 06:06 ب.ظ
طرز تهیه کیک کنجدی

 

کیک کنجدی

 

مواد لازم :

 

آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
بیکینگ‌ پودر یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یک قاشق مرباخوری
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر دوبار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن می‌پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک‌پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.