کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک نسکافه با گردو

طرز تهیه کیک نسکافه با گردو



طرز تهیه کیک نسکافه با گردو - آکاایران


مواد لازم :


تخم مرغ

3 عدد

شکر

250 گرم (یک و یک چهارم لیوان )

آرد

320 گرم (دو و نیم لیوان )

شیر

یک لیوان

روغن مایع

یک سوم لیوان

نسکافه

دو قاشق غذا خوری سر صاف

کشمش

سه قاشق غذا خوری

گردو خورد شده (دندون گیر باشه )

نصف لیوان

بیکینگ پودر

سه قاشق چای خوری

وانیل

یک قاشق چای خوری



طرز تهیه :

1- ابتدا فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه .
2- آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم
3- بهتره تخم مرغ ها حدود نیم ساعت در هوای بیرون باشه تا خیلی سرد نباشه .
4- سه عدد تخم مرغ کامل و شکر و وانیل را حدود ده دقیقه خوب می زنیم تا سفید وکشدار بشه .
نسکافه را در شیر حل می کنیم وبه همراه روغن به مواد قبلی اضافه می کنیم وبا دور کم حدود دو دقیقه دیگه می زنیم .
5- سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد را به تدریج  می افزاییم  وبا لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آرد مخلوط بشه .ودر آخر گردو را اضافه می کنیم .
6- مواد کیک را در قالب چرب شده می ریزیم .بهتر هست کشمش ها را در کمی ارد بغلتانیم و مقداری از آن را وسط مایع کیک ویا روی کیک بریزیم تا حین پخت کشمش ها به ته قالب نرند ودر کیک خوب پخش شوند .
7- کیک را در طبقه وسط کیک قرار می دهیم .مدت پخت آن حدودا 50 دقیقه هست .
اما باز این نکته مهم را یاد آوری می کنم که درجه حرارت فر ها متفاوته و این زمان برای فر استاندارد مناسبه .به عنوان مثال بعلت درجه حرارت زیاد فرمن .من این کیک را در درجه حرارت 140 دره سانتی گراد وبه مدت 45 دقیقه درست کردم .اگه با حرارت فرتون آشنا نیستید بعد از 40 دقیقه حتما کیک تون را با چنگال امتحان کنید  واگه مواد کیک به چنگال چسبید مرتب هر 5 دقیقه به آن سر بزنید تا پخته بشه .ولی لطفا قبل از 40 دقیقه در فر را باز نکنید .

منبع : مطبخ رویا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد