X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب هلندی

جمعه 17 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 12:48 ب.ظ

طرز تهیه کیک سیب هلندی


کیک سیب به سبک هلندی را تجربه کنید.سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا کرده و به برش های نازک تقسیم کنید. سپس آن ها را...


طرز تهیه کیک سیب هلندی

 

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه


مواد لازم: (برای 12 تا 16 قطعه مربع شکل)


تخم مرغ

2 عدد

شکر

175 گرم

وانیل

  نصف قاشق چایخوری

کره

85 گرم

شیر

75 میلی گرم

آرد

125 گرم

دارچین

نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

2 قاشق چایخوری

خامه

75 میلی گرم

سیب

2 عدد


طرز تهیه:

1- فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم کنید.

2- تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.

3- کره را با شیر در یک قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.

4- آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.

5- مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.

6- سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا کرده و به برش های نازک تقسیم کنید. سپس آن ها را روی خمیر کیک بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).

7- یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

8- سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود.

9- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید و همرا با خامه میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین