مواد لازم :
تخم مرغ |
1 عدد |
ماست شل |
3 قاشق سوپخوری |
پیکینگ پودر |
1 قاشق مرباخوری |
مغز گردوی خرد شده |
2/1 پیمانه |
پودر نسکافه(برای رویه) |
2 قاشق چایخوری |
کاکائو(برای رویه) |
3 قاشق غذا خوری |
شیر (برای رویه) |
1 قاشق سوپخوری |
کره |
120 گرم |
وانیل و نمک |
به مقدار لازم |
پودر قند (برای رویه) |
1 و نیم پیمانه |
آرد |
2 پیمانه |
نمک و وانیل (برای رویه) |
به مقدار لازم |
کاکائو |
6 قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ایی |
2/1 فنجان |
شکلات خرد شده |
1 پیمانه |
کره ( برای رویه) |
70 گرم |
طرز تهیه :
کره و کاکائو رادر قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود . 10 دقیقه آن را خنک کنید و بعد شکر قهوه ای را داخل آن نمایید و بعد ماست شل و وانیل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقی یکی دو دقیقه بزنید تا خمیر صافی بدست بیاید . مواد خشک را به تدریج به مایه بالا اضافه کرده و مخلوط نمایید و آخر از همه گردو و خرده شکلات را اضافه کنید و هم بزنید که مخلوط شود و در یک سینی که قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوری با فاصله در سینی بگذارید و در حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ربع در فر بپزید سپس با رویه مکا آن را تزئین کنید .
رویه موکا : نسکافه را در شیر حل کرده و کره و کاکائو و نمک را مخلوط نموده و بزنید تا پف کند و سفید شود و به تدریج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط کنید شیر را به مقدار یک قاشق چایخوری هر مرتبه داخل نموده و با همزن می زنیم تا کاملاٌ پف کند سپس مایه را در قیف ریخته و روی شیرینی می ریزیم و یک تکه مغز گردو روی آن قرار می دهیم .
منبع : groohashpazi